serveres med kødboller og brød
To slags fisk og skalddyr. Serveres med flutes
med løg, kapers, karrymayonnaise og rugbrød
med ristet hvidt brød
med brød
med asparges og brød
med høns og asparges
Paprikasauce med oksekød, cocktailpølser, bacon og svampe. Vælg mellem kartoffelmos eller pommes frites
med hvide kartofler rødbeder og persillesauce
Kalveschnitzel serveres med brasede kartofler, ærter, smørsauce og surt
med kapers, løg, rødbeder, peberrod og æggeblomme
Rødspættefilet, røget laks, rejer & mayonnaise på ristet hvidt brød
med høns og asparges
Oksefilet med hvide kartofler og surt
Flødestuvet spinat, dagens grønt og hvide kartofler
med pommes risole, grøntsagssauté og rosmarinflødesauce
serveres med selleripuré, druer, valnødder, bønner og honning/appelsinsauce
med kirsebærsauce
Med makroner og flødeskum
To pandekager serveres med Grand Marnier creme
To pandekager serveres med vaniljeis og jordbærsyltetøj
serveres med vaniljeis, flødeskum og chokoladesauce
serveres med flødeskum og chokoladesauce
serveres med flødeskum og chokoladesauce
serveres med vaniljeis og frugtcoulis
serveres med solbærsyltetøj og ristet hvidt brød
serveres med peberfrugt og brød
serveres på rugbrød med fedt, sky, og rom
dyppet I chokolade
4 stk.
Forret
Gravad laks med rævesauce og skaldyrssalat
Hovedret
Vælg mellem:
Oksefilet med pommes rissole, grøntsagssauté
og rosmarinflødesauce/
Heltstegt andebryst med selleripuré, druer, valnødder, bønner og honning/appelsinsauce
Dessert
Vælg mellem:
Ris a’la mande med kirsebærsovs
Nøddekurv med frugt og is
2 retter 335,-
3 retter 389,-
(Serveres fra kl. 17.30)
Minimum to kuverter, prisen er per person.
De serveres alle med rugbrød, krydderfedt og smør.
3 slags sild, serveres med kapers, løg og karrymayonnaise
Rødspættefilet med remoulade, skalddyrs salat.
Tartelet med høns i asparges, lun medister med grønlangkål og lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
Ris à la mande med kirsebærsauce
3 slags sild, serveres med kapers, løg og karrymayonnaise
Rødspættefilet med remoulade, skalddyrs salat, røget ål med lunt røræg.
Tartelet med høns i asparges, andesteg med hjemmelavet rødkål, lun medister med grønlangkål og lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
Ris à la mande med kirsebærsauce
Alle retter er halv pris til børn
Kære Gæster skulle der mod forventning være grund til klager, så tøv ikke med at sige det til os med det samme, så vi har mulighed for at rette op på det.
Vi har ingen mulighed for at gøre det om, når først du er taget hjem, så giv tjeneren besked hvis der er mislyde i maden eller vinen.