Aftenmenu i julen

Forretter

  • Aspargessuppe 85,-

    serveres med kødboller og brød

  • Fisketallerken 125,-

    To slags fisk og skalddyr. Serveres med flutes

  • Den Klassiske Rejecocktail 102,-
  • 3 slags sild 125,-

    med løg, kapers, karrymayonnaise og rugbrød

  • Skalddyrssalat 92,-

    med ristet hvidt brød

  • Graved laks 92,-

    med brød

  • Røget laks 94,-

    med asparges og brød

  • En tartelet 58,-

    med høns og asparges

Klassikerne

  • Raadhuusgryde 180,-

    Paprikasauce med oksekød, cocktailpølser, bacon og svampe. Vælg mellem kartoffelmos, ris eller pommes frites

  • Stegt flæsk 180,-

    med hvide kartofler rødbeder og persillesauce

  • Biksemad 178,-

    med spejlæg, rødbeder og rugbrød

  • Wienerschnitzel 206,-

    Kalveschnitzel serveres med brasede kartofler, ærter, smørsauce og surt

  • Pariserbøf 178,-

    med kapers, løg, rødbeder, peberrod og æggeblomme

  • Raadhuus Kafeens Stjerneskud 178,-

    Rødspættefilet, røget laks, rejer & mayonnaise på ristet hvidt brød

  • To tarteletter 98,-

    med høns og asparges

Hovedretter

  • Engelsk bøf 239,-

    Oksefilet med hvide kartofler og surt

  • Kalvefilet 239,-

    med dagens kartoffel, grønt og svampesauce

  • Helstegt andebryst 205,-

    serveres med selleripuré, druer, valnødder, bønner og honning/appelsinsauce

Ost & Dessert

  • Ris à la mande 76,-

    med kirsebærsauce

  • Raadhuus pandekager 80,-

    To pandekager serveres med Grand Marnier creme

  • Pandekager 76,-

    To pandekager serveres med vaniljeis og jordbærsyltetøj

  • Bananasplit 80,-

    serveres med vaniljeis, flødeskum og chokoladesauce

  • Is og sorbet 76,-

    serveres med flødeskum og chokoladesauce

  • Vaniljeis 76,-

    serveres med flødeskum og chokoladesauce

  • Chokoladekage 76,-

    serveres med vaniljeis og frugtcoulis

  • Friturestegt Camembert 76,-

    serveres med solbærsyltetøj og ristet hvidt brød

  • Alm. ost 54,-

    serveres med peberfrugt og brød

  • Gammel ost 76,-

    serveres på rugbrød med fedt, sky, og rom

  • Hjemmelavet kransekage 32,-

    serveres med nougat og dyppet I chokolade

Julemenu

Forret
Gravad laks med rævesauce og skaldyrssalat

Hovedret
Vælg mellem:

Oksefilet med pommes rissole. Broccoli og rødvinssauce/
Heltstegt andebryst med selleripuré, druer, valnødder, bønner og honning/appelsinsauce

Dessert
Vælg mellem:

Friturestegt camembert/
Ris a’la mande med kirsebærsovs


2 retter 295,-
3 retter 340,-

(Serveres fra kl. 17.30)

Anretninger

Minimum to kuverter, prisen er per person.
De serveres alle med rugbrød, krydderfedt og smør.

  • Lille juleanretning 215,-

    Christian Ø pigens sild og Marinerede sild med æggeblomme, løg og karrymayonnaise.
    Rødspættefilet med remoulade
    Tartelet med høns i asparges og ribbensteg med hjemmelavet rødkål
    Ris à la mande med kirsebærsauce

  • Mellem juleanretning 335,-

    3 slags sild, serveres med kapers, løg og karrymayonnaise
    Rødspættefilet med remoulade, skalddyrs salat, Gravad laks med rævesauce.
    Tartelet med høns i asparges, lun medister med grønlangkål og lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
    Ris à la mande med kirsebærsauce

  • Luksus juleanretning 395,-

    3 slags sild, serveres med kapers, løg og karrymayonnaise
    Rødspættefilet med remoulade, skalddyrs salat, røget ål med lunt røræg, gravad laks med rævesauce.
    Tartelet med høns i asparges, andesteg med hjemmelavet rødkål, lun medister med grønlangkål og lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
    Ris à la mande med kirsebærsauce

Alle retter er halv pris til børn

Kære Gæster skulle der mod forventning være grund til klager, så tøv ikke med at sige det til os med det samme, så vi har mulighed for at rette op på det.
Vi har ingen mulighed for at gøre det om, når først du er taget hjem, så giv tjeneren besked hvis der er mislyde i maden eller vinen.