Aftenmenu i julen

Forretter

  • Aspargessuppe 91,-

    serveres med kødboller og brød

  • Fisketallerken 135,-

    To slags fisk og skalddyr. Serveres med flutes

  • Den Klassiske Rejecocktail 112,-
  • 3 slags sild 135,-

    med løg, kapers, karrymayonnaise og rugbrød

  • Skalddyrssalat 96,-

    med ristet hvidt brød

  • Graved laks 108,-

    med brød

  • Røget laks 108,-

    med asparges og brød

  • En tartelet 58,-

    med høns og asparges

Klassikerne

  • Raadhuusgryde 187,-

    Paprikasauce med oksekød, cocktailpølser, bacon og svampe. Vælg mellem kartoffelmos eller pommes frites

  • Stegt flæsk 187,-

    med hvide kartofler rødbeder og persillesauce

  • Biksemad 187,-

    med spejlæg, rødbeder og rugbrød

  • Wienerschnitzel 218,-

    Kalveschnitzel serveres med brasede kartofler, ærter, smørsauce og surt

  • Pariserbøf 187,-

    med kapers, løg, rødbeder, peberrod og æggeblomme

  • Raadhuus Kafeens Stjerneskud 187,-

    Rødspættefilet, røget laks, rejer & mayonnaise på ristet hvidt brød

  • To tarteletter 98,-

    med høns og asparges

Hovedretter

  • Engelsk bøf 249,-

    Oksefilet med hvide kartofler og surt

  • Oksefilet 249,-

    med pommes risole, broccoli og rosmarinflødesauce

  • Helstegt andebryst 249,-

    serveres med selleripuré, druer, valnødder, bønner og honning/appelsinsauce

Ost & Dessert

  • Ris à la mande 87,-

    med kirsebærsauce

  • Raadhuus pandekager 87,-

    To pandekager serveres med Grand Marnier creme

  • Pandekager 87,-

    To pandekager serveres med vaniljeis og jordbærsyltetøj

  • Bananasplit 87,-

    serveres med vaniljeis, flødeskum og chokoladesauce

  • Is og sorbet 82,-

    serveres med flødeskum og chokoladesauce

  • Vaniljeis 82,-

    serveres med flødeskum og chokoladesauce

  • Chokoladekage 87,-

    serveres med vaniljeis og frugtcoulis

  • Friturestegt Camembert 87,-

    serveres med solbærsyltetøj og ristet hvidt brød

  • Alm. ost 66,-

    serveres med peberfrugt og brød

  • Gammel ost 87,-

    serveres på rugbrød med fedt, sky, og rom

  • Hjemmelavet kransekage 39,-

    dyppet I chokolade

Julemenu

Forret
Gravad laks med rævesauce og skaldyrssalat

Hovedret
Vælg mellem:

Oksefilet med pommes rissole. Broccoli og rosmarinflødesauce/
Heltstegt andebryst med selleripuré, druer, valnødder, bønner og honning/appelsinsauce

Dessert
Vælg mellem:

3 slags danske oste fra Unika/
Ris a’la mande med kirsebærsovs


2 retter 335,-
3 retter 389,-

(Serveres fra kl. 17.30)

Anretninger

Minimum to kuverter, prisen er per person.
De serveres alle med rugbrød, krydderfedt og smør.

  • Mellem juleanretning 389,-

    3 slags sild, serveres med kapers, løg og karrymayonnaise
    Rødspættefilet med remoulade, skalddyrs salat.
    Tartelet med høns i asparges, lun medister med grønlangkål og lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
    Ris à la mande med kirsebærsauce

  • Luksus juleanretning 449,-

    3 slags sild, serveres med kapers, løg og karrymayonnaise
    Rødspættefilet med remoulade, skalddyrs salat, røget ål med lunt røræg.
    Tartelet med høns i asparges, andesteg med hjemmelavet rødkål, lun medister med grønlangkål og lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
    Ris à la mande med kirsebærsauce

Alle retter er halv pris til børn

Kære Gæster skulle der mod forventning være grund til klager, så tøv ikke med at sige det til os med det samme, så vi har mulighed for at rette op på det.
Vi har ingen mulighed for at gøre det om, når først du er taget hjem, så giv tjeneren besked hvis der er mislyde i maden eller vinen.